Udtalelser

Allerede efter et par uger kan jeg mærke mere styrke i de muskler, som jeg sjældent bruger. Min kondition føles også allerede bedre. Det kan anbefales til alle, der har tid og lyst til en intensiv træning i en koncentreret periode. Du skal være indstillet på at blive udfordret og øm i kroppen. Kan buges af de fleste, da træningen også målrettes til hver deltager.
Helge Vagn Jacobsen 56 år, Mandegruppen


Træningsmængde og variationen i samme er rigtig god. Det er sjovt at der hele tiden varieres en lille smule selvom man jo godt ved, at det er de samme muskelgrupper som der arbejdes med. Det er også fedt at prøve forskellige ting af. Reformer, maskiner, cirkeltræning, sauna osv. Og så er selve træningen selvfølgelig god. Fedt at være på et hold med faste tider. Det holder en til ilden.
Jeppe Bo Ebstrup 56 år, Mandegruppen
At vi er et hold og jeg derfor føler mig forpligtet til at komme så vidt muligt, samt at komme til tiden fordi de andre venter på "mig". Vi bliver målt og vejet samtidig med vi vejledes i kost m.m.. Vi har en personlig coach som kan træde til, hvis der er spørgsmål eller udfordringer. Jeg har en klar følelse af, at være blevet stærkere og mere fleksibel i mine led. Tidligere havde jeg større udfordringer med både ømhed i lænd og ømme knæ når jeg havde dyrket andet sport.     
Per-Henrik Schulz-Jensen 62 år, Mandegruppen 
En god, ikke for stor gruppe med en god introduktion og instruktion. Kan klart mærke at instruktøren Jan, er opmærksom på vores forskellige forudsætninger/udgangspunkt. Det bliver der taget hensyn til, uden at der slækkes på kravene. For en der ikke tidligere har brugt fitnesscenter og dens "maskinparker" ,er det rart/trygt med god vejledning. Meget fleksibel/mangeartet/varieret træningsformer, som kommer kroppen rundt. Det er ikke bare god træning, men også god introduktion i hvilke muligheder der er.
Kim Simonsen 62 år, Mandegruppen


Jeg kan godt lide, at vi veksler mellem Reformer Pilates, styrketræning og cirkeltræning. De 3 former for træning gør, at vi bygger muskler, smidighed og udholdenhed/kondition. Det er specielt på smidighed og udholdenhed samlet set , og at man sikrer man får trænet flere gange om ugen.
Jesper Weber Dohn 54 år, Mandegruppen
God, blandet træning, der styrker både kondition, styrke, smidighed og balance. Det forpligtende fællesskab gør at man kommer afsted og få rent faktisk får trænet, hvilket jeg ellers ikke ville have fået gjort.
Jeg kan allerede nu mærke en bedre kondi, mere smidighed og større styrke. Ikke mirakler, men klare forbedringer ift. udgangspunktet.
Mikkel 38 år, Mandegruppen